Voorgerecht bavette

 

 

 

Bavette van de BBQ met een tataki dressing, edamme bonen, black garlic mayo, geroosterde cashewnoten en oude brokkelkaas.

 

Verzamel alle ingrediënten met een sticker Carpaccio by Chefs

 

Haal de bavette 1 uur van te voren uit de koelkast en laat op kamertemperatuur komen

Maak de bordjes op door de bavette in plakjes op het bord te leggen

Besprenkel met de tataki dressing en spuit kleine dotjes mayonaise op het bord

Maak de bordjes mooi op met sla, oude kaas, shiitake, edamme bonen en cashewnootjes

Eetsmakelijk !

 ****

Get all the ingredients with a sticker of Carpaccio by chefs

 

Take your bavette 1 hour before serving out of the fridge, to bring it to room temperature

Build your dish to put  your bavette slices on the plate

Sprinkle the tataki dressing on the bavette and put the mayonnaise on the plate in small dots

Dress your plates beautifully with the lettuce, old cheese, shiitake, soybeans and cashewnuts

Enjoy !!