ABOUT

HET VLEES

Wij gebruiken voornamelijk vleeskoeien van het West-Vlaamse ras Rood, deze koeien lopen het hele jaar zoveel mogelijk buiten en eten voornamelijk gras en grasproducten.

Door de voeding en het specifieke ras krijgt het vlees een mooie rode kleur en fijne structuur.

Onze slager Frans Kaijser van L’Empereur Boucherie Française selecteert op basis van onze wenden de beste delen uit en laat het vlees hangen tot de optimale smaak, structuur en kleur.

DE CARPACCIO

Alle producten die we gebruiken zijn speciaal geselecteerd op smaak en kwaliteit en bestaan uit pure en natuurlijk producten.

Elke bestelling  wordt met de grootst mogelijke aandacht persoonlijk vers voor u bereid.

Hierdoor houden we niet alleen de kwaliteit hoog maar voorkomen we ook verspilling van al het lekkere eten.

DE CHEF

Als vleesliefhebber in hart en ziel met passie voor lekker eten, ben ik aan de slag gegaan om het Nederlands favoriete voorgerecht bij iedereen thuis te krijgen

Met de gedachte om de andere variaties nog beter te maken dan het origineel.

Dit doe ik allemaal in de keuken van de Food Union waar ik samen werk met andere ondernemers die dezelfde liefde & passie voor eten delen.